Adijo

Strije

Med nosečnostjo se koža na trebuhu razteza ter je podvržena srbečici in izsušitvi, obstaja pa tudi nevarnost za nastanek strij. Kaj boš storila?

Ji boš pomagala ali jo boš prepustila samo sebi? 

O Pancini se govori tudi na:

Napeta in čvrsta koža, adijo povešenost

Pomagaj koži, da ostane v formi tako med nosečnostjo kot po njej, ter s pomočjo čudežnega tria, sestavljenega iz biokompleksa aminokislin, peptidov in beljakovin še dodatno spodbuditi tvorbo kolagena.

Recite ne ⁣jutranji slabosti⁣⁣ ...

Zaščiti svoj občutljiv nos nosečnice pred agresivnimi vonjavami. V dveh letih tekom formulacije kreme Pancina smo testirali nešteto dišav, dokler nismo našli popolne harmonijeNežnahipoalergena in kvalitetna.

Prepreči in zmanjšaj možnost za nastanek
strij

Si pripravljena na navdušenje? Na podlagi kliničnih testov certificiranih inštitutov, opravljenih na ženskah med 18 in 35 letom starosti z vidnimi in izrazitimi strijami, je bilo ugotovljeno, da je uporaba kreme Pancina privedla do⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣očitnega zmanjšanja strij že po prvih 30ih dneh uporabe. Imamo dokaze. Olè.

Mamice jo obožujejo

Razvajaj svojo kožo varno in brez nepotrebnih skrbi. Klinični in dermatološki testi so potrdili, da je krema Pancina 100% varna.Ne draži in ne povzroča občutljive kože.

Klinično testirana:deluje

Pancina je, v skladu s protokolom zveze "Colipa", potrjena kot krema, ki ne povzroča draženja. Bum! Si presenečena? Ta krema je prvovrstna, verjemi.

Ne vsebuje snovi živalskega izvora

Skrbno smo se izogibali sestavinam živalskega izvora, da bi bili skladni z etičnimi in trajsnostnimi standardi. Mi verjamemo, kaj pa ti?

Dermatološko testirana

Obližni test kreme Pancina je pokazal presenetljive rezultate 0,00. Brez znakov draženja. Samo gladkost in mehkoba za vse tipe kože.

Hipoalergena

Po dveh letih neprekinjenega raziskovanja in testiranja smo oblikovali idealno sestavo, primerno tudi za najbolj občutljivo in nežno kožo.

Kakovost formule

Zahvaljujoč naši bogati formuli, krema dosega odlične rezultate. Kar pomeni, da pri nosečnicah prepreči pojav strij.

PO 15 MINUTAH 

PO 1 URI 

PO 24 URAH

E

R

I

T

E

M


E

D

E

M


E

R

I

T

E

M


E

D

E

M


E

R

I

T

E

M


E

D

E

M


0,0

0,0

0,0

0,0

0,0

0,0

BREZ FENOKSIETANOLA - BREZ PARABENOV - BREZ PETROLATOV - BREZ SILIKONOV

Ohrani svojo kožo napetoprožno in čvrsto tekom cele nosečnosti, hkrati pa zmanjšaj tveganje za nastanek neprijetnih strij.

Kaj pravijo ženske, ki so preizkusile Pancino

Ta krema je tako prijetna, zelo mi je všeč.

Neprestano bi se božala, saj je koža bolj svilnata in prožna.

Zaradi občutljive kože in zahtevnega okusa glede vonja sem mislila, da bom morala obupati in da ne bom našla izdelka zase. Nato pa sem odkrila Pancino...

Monica Valenti, mamma e sposa

Monica

Iskala sem alternativo običajnemu mandljevemu olju. Uporabljala sem ga med nosečnostjo a s slabimi rezultati, ni se vpijalo, oblačila pa so bila mastna.

Pancina se hitro vpije, kožo pa pusti bolj elastično in gladko! Tudi vonj je res prijeten ... priporočam jo tudi po nosečnosti! Uporabljam jo tudi za vlaženje dojenčkove občutljive kože.

Silvia Landi, mamma Pancina

Silvia

Hitro nanašanje in vpijanje, brez težav si jo lahko nanesem dvakrat na dan.

Je vsekakor krema, ki kožo pomiri. Imela sem zelo suho kožo, z občutkom zategovanja. Zdaj je mehka, nadležna srbečica pa je popolnoma izginila. Res odličen izdelek. Priporočam! PS. Zelo hitra dostava.

Milena Biondi

Milena

Pomlajena koža za vse mamice!

Pancina ⁣⁣⁣⁣⁣⁣pomaga pri⁣⁣⁣⁣⁣⁣regeneraciji kožnih celic, ⁣⁣⁣⁣ščiti pred škodljivim delovanjem prostih radikalov⁣⁣⁣⁣⁣⁣in⁣⁣⁣⁣⁣prepreči nastanek strij

ALOE VERA
ANTI-AGE

Bogata s fitosteroli, vitamini, encimi, oligoelementi in aminokislinami. Spodbuja tvorbo kolagena in elastina. Učinkovita anti-age sestavina.

OLJČNO OLJE
PROŽNOST

Oljčno olje z odličnimi blažilnimi in hranilnimi učinkovinami. Kožo ohranja dobro navlaženo, mehko in ji vrača naravno elastičnost.

OLJE PŠENIČNIH KALČKOV
RIGENERANTE

Izjemen vlažilni učinek. Spodbuja regeneracijo in oksigenacijo kožnega tkiva ter pomaga ohranjati elastičnost kože.

CUPUACU MASLO
HRANILNOST

Maslo, pridobljeno iz semen Cupuacu, je izjemno vlažilno in hranilno. Kožo ohranja mehko in prožno ter jo ščiti pred prostimi radikali.

BELJAKOVINE
ANTI-AGE

Vlažijo in spodbujajo tvorbo kolagena in elastina. Redna uporaba prispeva k regeneraciji kože z anti-age učinkom.

AMINOKISLINE
PROŽNOST

Pomembne za tvorbo kolagena in elastina, izboljšujejo tonus in izgled kože ter preprečujejo njeno povešanje.

MINERALNI KOMPLEKS
PROTI GUBAM

Spodbuja tvorbo elastina in kolagena, preprečuje nastanek gub in povešanje kože, izboljšuje elastičnost kože.

VITAMINI
ANTI-AGE

Vitamin E ščiti celične membrane in pomaga v boju proti staranju kože. Pantenol ohranja naravno elastičnost kože.

Ohrani svojo kožo napetoprožno in čvrsto tekom cele nosečnosti, hkrati pa zmanjšaj tveganje za nastanek neprijetnih strij.

>